Vinifikace                Ruční sběr hroznů. Klasický vinifikační proces červených vín s kvašením v nerezových tancích s kontrolovanou teplotou. Degustace                
Polosladké víno rubínové barvy s jemnou vůní borůvek a černých třešní, v chuti ovocité.

Základní parametry

Odrůda
Cabernet Sauvignon
Barva
červené
Země / oblast
Jižní Moldávie – Bugeac
Obsah cukru
polosladké – 12,1 – 45 g/L
Obsah alkoholu
11,5%
Specifikace zrání
ne
Objem
75 cl
Balení
6 ks
Alergeny
siřičitany

Doplňkové vyhledávací

Hlavní odrůda
Cabernet Sauvignon

Vinifikace               

Ruční sběr hroznů. Klasický vinifikační proces červených vín s kvašením v nerezových tancích s kontrolovanou teplotou.

Degustace                

Polosladké víno rubínové barvy s jemnou vůní borůvek a černých třešní, v chuti ovocité.

Základní parametry

Odrůda
Cabernet Sauvignon
Barva
červené
Země / oblast
Jižní Moldávie – Bugeac
Obsah cukru
polosladké – 12,1 – 45 g/L
Obsah alkoholu
11,5%
Specifikace zrání
ne
Objem
75 cl
Balení
6 ks
Alergeny
siřičitany

Doplňkové vyhledávací

Hlavní odrůda
Cabernet Sauvignon
Kategorie: Štítky: ,

Popis

Vinifikace               

Ruční sběr hroznů. Klasický vinifikační proces červených vín s kvašením v nerezových tancích s kontrolovanou teplotou.

Degustace                

Polosladké víno rubínové barvy s jemnou vůní borůvek a černých třešní, v chuti ovocité.

Základní parametry

Odrůda
Cabernet Sauvignon
Barva
červené
Země / oblast
Jižní Moldávie – Bugeac
Obsah cukru
polosladké – 12,1 – 45 g/L
Obsah alkoholu
11,5%
Specifikace zrání
ne
Objem
75 cl
Balení
6 ks
Alergeny
siřičitany

Doplňkové vyhledávací

Hlavní odrůda
Cabernet Sauvignon
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux